
Malzemeler
3 yumurta
1/2 fincan süt
1/2 fincan su
3 yemek kaşığı tereyağı, eritilmiş
3/4 kap un
1/2 çay kaşığı tuz
1 (bir) paket 8 ons krem peynir,
yumuşatılmış 1
1/4 su bardağı elenmiş pudra şekeri
1 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi
1/2 çay kaşığı vanilya
1 su bardağı krema, çırpılmış
4 bardak dilimlenmiş çilek
HAZIRLANISI
Üzerine yumurta, süt, su, eritilmiş tereyağı, un, ve bir blender sürahisine tuz; pürüzsüz kadar karıştırın. Isı hafif yağlanmış ızgara ya da olmayan orta ateşte tencerenin üzerine sopa. Ya da ızgaraya meyilli, her krep için yaklaşık 2 yemek kaşığı kullanarak bir kepçe dökün.
Ucu ve tava hamur olduğunca ince yaymak için döndürün. Hamuru seti ve uçları kahverengi vermeye başladığı çevirin.
Diğer tarafını da pişiriniz kahverengi başlar. Bir tabak krep bitmiş, nemli bir havlu ile kapatın ve bir kenara koyun yığını. Pürüzsüz kadar elektrikli mikser ile krem peyniri, pudra şekeri, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve vanilya karışımı.
Yavaşça krem şanti katlayın. Hizmet etmek için, 1/4 fincan dilimlenmiş çilek ve krem peynir 1/3 bardak her krep dolgu dolgu, rulo ve krema bir küçük parça peynir dolum ve daha fazla dilimlenmiş çilek top.
Abone olmak için Tıklayınız