MALZEMELER
650 gr kuzu but kuşbaşı
1 adet kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı su
500 gr yoğurt
1 çorba kaşığı mısır unu
1 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı çam fıstığı
1 adet kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı su
500 gr yoğurt
1 çorba kaşığı mısır unu
1 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı çam fıstığı
HAZIRLANIŞI
Etleri, kuru soğan, baharatlar ve su ile pişirin. Etler iyice yumuşayınca, ayrı bir yerde yoğurt ve mısır ununu çırpın. Etin suyundan alarak, tencereye koyun ve 10 dakika birlikte pişirin. Sıvıyağda fıstıkları kızartın ve tenceredekilere ekleyin.
Pilavla birlikte servis yapın.
Abone olmak için TıklayınızYoğurtlu et tarifi