
- MALZEMELER
- 2 Adet soğan
- 1 Adet elma
- 1 Adet havuç
- 2 Çorba kaşığı sıvıyağ
- 1 Kahve fincanı un
- 1 Çorba kaşığı köri
- 5 Su bardağı et suyu
- 1 Çay kaşığı limon suyu
- 3-4 Dal maydanoz
- Tuz
- karabiber
Abone olmak için Tıklayınız
Bahar Çorbası Tarifi Hazırlanışı :
Soğan, elma ve havucu soyup küçük küpler halinde doğrayın.
Sıvıyağı kızdırıp soğan, elma ve havucu 5 dakika kavurun.
Un ve köriyi ekleyip karıştırarak birkaç dakika pişirin.
Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın.
Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip 40 dakika pişirin.
Çorbayı blenderle ezip, tekrar ısıtın.
Maydanozla süsleyip servis yapın
Sıvıyağı kızdırıp soğan, elma ve havucu 5 dakika kavurun.
Un ve köriyi ekleyip karıştırarak birkaç dakika pişirin.
Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın.
Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip 40 dakika pişirin.
Çorbayı blenderle ezip, tekrar ısıtın.
Maydanozla süsleyip servis yapın