GEREKLİ MALZEMELER
2 YEMEK KASIGI UN
1,5 yemek kasıgı tereyagı
2 diş sarmısak
5 su bardagı etsuyu
1 kase didiklenmiş et
tuz ve karabiber
ÜZERİ İÇİN
Yarım çay bardagı sıvı yagı
1 tatlı kaşıgı kırmızı pulbiber
CORBAMIZIN YAPILISI
Tereyegı ve unu kısık ateşte bira kavurunuz.Ardından rendelenmiş sarımsagı ilave ediniz.Önce 4 su bardagı et suyunu ekleyip topaklanmaması için bir iki dakika kadar pişiriniz.Çok koyu olduysa kalan 1 su bardagı etsuyunuda ilave ediniz.
Et kullanıyorsanız en son etleri ilave ediniz.tuz ve karabiberini ayarlayıp altını kapatınız.
Sıvıyaga pulbiberi ekleyip tavada çıtırdatın.Servis esnasında çorbanın üzerine 1 tatlı kaşıgı döküp servis edebilirsiniz
Afiyetler Olsun
Abone olmak için Tıklayınız