Es selamü aleyküm dostlar hayirli nurlu cumalar diliyorum
Degisiklik arzusu birazda farkli olsun düsüncesi ile olusan bir tarifim var sizlere .
corbamizi icerken verdigi ferahlik sIk sIk bu corbayi yapmaniza sebep olacak inanin
tarife gecmeden evvel kisa bir süre öncesinde katildigim instagram dostlarima ,
cok yeni olmama ragmen beni aralarina kabul etmelerine ve benim zor günümde biraktiklari mesajlarla yanimda olduklari icin Allah razi olsun hepsinden
ayri ayri tesekkür ediyorum sizlere sagolun canlar .
ve sen.. kendini bilen dost ,varliginla bana destek oldugun icin sonsuz sükran.
Hamd sanadir Allahim. ben senin kulunum ,ve ben kullugumda acizim beni af eyle .
bana bagis ettigin yürekler icin ,güzel insanlari bana dost eyledigin icin
Hamdü senalar olsun sana
Allahim senin askin icin sevmek ämä.. göze ihtiyac duymuyor
mesafeler önemini yitiriyor.senin icin sevilen yanimda olmasa da ,
ben kollarimi uzatip kendi kendimi sarsam da
dostun kelaminda ki sicaklik ,kulagimdan cigerime doluyor
bu senin askindan Allahim. senin icin sevmenin adi dost
dilerim dostumun yüreginde yerim, dostumun yüregimdeki yeri daim olsun
cok tesekkür ediyorum sizlere
&
Tarif Bana Ait
malzeme
2 su bardagi rendelenmis domates
3 dis sarimsak
yarim cay bardagi siviyag
1 tali kasigi tereyag
1,5 litre et suyu
1 tatli kasigi toz kirmizi biber
3 tane taze sogan
yarim limonun suyu ve kabugu
1 cay bardagi pirinc
yaklasik 300 gr haslanmis konserve misir
yarim bag maydanoz
tuz karabiber
tenceremize rendelenmis domatesimizi koyalim. üzerine siviyagi ,tereyagini ,rendelenmis sarimsagi
biraz tuz ve karabiber ve kirmizi biber esliginde yaklasik 5-7 dakika harli ateste kaynatalim
sonradan kullanmak üzere taze sogani ve maydanozu dograyalim
limon kabugunu rendeleyelim misiri süzüp akan suyun altinda yikayalim süzülsün
limon kabugunu rendelerken beyaz kisimlarini fazla almamaya özen gösterelim ki acilik olmasin
kavrulan domates haricimiza et suyunu ekleyip ,üzerine pirinci, misiri limon suyunu kabugunu ekleyelim
yaklasik 20 dakika kaynamaya birakalim orta ateste tuzunu kontrol etmeyi unutmayalim
20 dakika sonunda taze sogani ekleyelim
2 -3 dakika daha kisik ateste kaynatalim
tenceremizi ocaktan cekip dogranmis maydanozu ekleyelim karistiralim
corbamiza müsade edelim dinlensin 5 bilemediniz 10 dakika
kaselere bosaltip servise sunalim
afiyet olsun .saglikli huzurlu bir hafta sonu diliyorum dostlar
Muhabbetle