GEREKLİ MALZEMELER
6 ADET KIRMIZI 6 adet renkli çan biber
3 adet sarımsak ince ince dogranmış
1 çay bardagı kapari ( Tariş satıyor )
105 gram ancuez ( Tariş satıyor )
1 avuç taze feslegen yada mercanköşk
ögütülmüş tane karabiber ve sızmayagı
HAZIRLANISI
Biberleri yıkayın ve bıçakla birkaç yerinden delin Elektirikli ızgarada ,fırında yada ocagın üzerinde bütün derisi kapkara olana dek közleyin ve plastik bir torbaya koyup birkaçdakika bekleyiniz.Bu işlem derisinin çabuk soyulmasını saglayacaktır.
Biberleri soydukdan sonra içini temizleyin ve ince bir şekilde dilimleyin.ancuezi,feslegeni,karabiberi ve sızma zeytinyagını ekleyin ve hepsi birbirini özümseyene kadar birkaç dakika bekleyin Ekmekleri dilimleyin ve ızgarada kızartın üzerine biberlerden koyarak servis yapın