4 yumurta
6 yemek kasigi sicak suyu mikseriniz en yüksek devirde beraberce bir dakika cirpin
200 gr sekeri yavas yavas bir dakika icinde serpistirin ve iki dakika daha cirpin
150 gram un ve70 gr nisasta Bir silme kahve kasigi kabartma tozu beraberce ayri bir kapta karistirip,cirptiginiz malzemeye ekleyin ve simdi cok karistirmayin ki hamur sönmesin yagli kagit serilmis tepsiye döküp spatula yardimi ile düzleyin
200 derece önceden isitilmis firinda yaklasik 12-15 dakika pisirin
cikan hamuru tezgahin üzerine bir bez serin üzerine bir iki yemek kasigi toz seker serpin pisirdiginiz hamuru kagidiyla alip ters cevirip bezin üzerine birakin alttaki kagit üste gelecek kagidi biraz islatip elinizle islatip cikartin
bezin yardimi ile hemen hamur sogumadan kivirin .biraz bekleyin o sekilde sogusun
diger tarafta 5-6 kasik arzu ettiginiz receli elekten gecirin
ben kizilcik kullandim. hamuru tekrar yavasca acip elekten gecirdiginiz receli sürün.
ayri bir kapta bir tüm paket kramsantiyi 1 su bardagi soguk sütle cirpin.
cirptinizi santiden bir miktar recelin üzerine sürün hamuru tekrar bez yardimi ile kivirin kalan krem santiyi üzerine arzu ettiginiz sekilde sürün ve süsleyin
buzdolabinda sogutup dilimleyerek servis yapin .
cikan hamuru tezgahin üzerine bir bez serin üzerine bir iki yemek kasigi toz seker serpin pisirdiginiz hamuru kagidiyla alip ters cevirip bezin üzerine birakin alttaki kagit üste gelecek kagidi biraz islatip elinizle islatip cikartin
bezin yardimi ile hemen hamur sogumadan kivirin .biraz bekleyin o sekilde sogusun
diger tarafta 5-6 kasik arzu ettiginiz receli elekten gecirin
ben kizilcik kullandim. hamuru tekrar yavasca acip elekten gecirdiginiz receli sürün.
ayri bir kapta bir tüm paket kramsantiyi 1 su bardagi soguk sütle cirpin.
cirptinizi santiden bir miktar recelin üzerine sürün hamuru tekrar bez yardimi ile kivirin kalan krem santiyi üzerine arzu ettiginiz sekilde sürün ve süsleyin
buzdolabinda sogutup dilimleyerek servis yapin .
afiyet olsun