malzeme
1 adet pandispanya taban hamuru
175 gr süzülmüs konserve mandalina yada ananas
250 gr labne peyniri ( Quark )
150 gr hindistan cevizi
250 gr pudra sekeri
170 gr margarin
1.5 paket vanilyali puding
500 ml süt
süslemede kullanilan malzeme
175 gr süzülmüs mandalina yada ananas
2 kahve kasigi nisasta
2 yemek kasigi toz seker
yarim cay bardagi su
Yapilisi
öncelikle pudingi sütle pisirip ilimaya alin.
icine margarini koyun erisin pudra sekerini de ekleyip hepsini karistirin biraz soguyunca icine krem peyniri hindistan cevizini koyup karistirin .
pandispanya hamurunuzu kelepceli kaliba koyun üzerine hazirladiginiz krema karisimin yarisi ekleyin icine mandalinayi dizin kalan kremayi üzerine sürün
üzerinin süsleme malzemesi yapimi
madalinayi blendirdan gecirin icine
nisastayi sekeri suyu koyup bir tasim kaynatin ilikken bu karisim sogumasina firsat vermeden pastanizi dilediginiz gibi süsleyin( sogursa koyulasir )
buzdolabinda en az 2 saat bekletip servis yapin ama servisde cok soguk olmamali
afiyet olsun
Tarif bana aittir dostlar
1 adet pandispanya taban hamuru
175 gr süzülmüs konserve mandalina yada ananas
250 gr labne peyniri ( Quark )
150 gr hindistan cevizi
250 gr pudra sekeri
170 gr margarin
1.5 paket vanilyali puding
500 ml süt
süslemede kullanilan malzeme
175 gr süzülmüs mandalina yada ananas
2 kahve kasigi nisasta
2 yemek kasigi toz seker
yarim cay bardagi su
Yapilisi
öncelikle pudingi sütle pisirip ilimaya alin.
icine margarini koyun erisin pudra sekerini de ekleyip hepsini karistirin biraz soguyunca icine krem peyniri hindistan cevizini koyup karistirin .
pandispanya hamurunuzu kelepceli kaliba koyun üzerine hazirladiginiz krema karisimin yarisi ekleyin icine mandalinayi dizin kalan kremayi üzerine sürün
üzerinin süsleme malzemesi yapimi
madalinayi blendirdan gecirin icine
nisastayi sekeri suyu koyup bir tasim kaynatin ilikken bu karisim sogumasina firsat vermeden pastanizi dilediginiz gibi süsleyin( sogursa koyulasir )
buzdolabinda en az 2 saat bekletip servis yapin ama servisde cok soguk olmamali
afiyet olsun
Tarif bana aittir dostlar