- 1 adet ekmek hamuru
- 2 adet soğan
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 adet domates
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- 2 çorba kaşığı sıvıyağ
- Ekmek hamurunu, 30 cm çapında ince kenarlı bir fırın kabına elinizle yayın.Diğer taraftan, piyazlık doğranmış soğanları, sıvıyağ da hafifçe kavurun.
- Rendelenmiş domates, tuz ve pul biber koyup, şöyle bir çevirin. Salça ekleyip, pişirmeye devam edin.
- Daha sonra, hamurun üzerine soğanlı harcı yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
- Afiyet Olsun!…
Abone olmak için Tıklayınız