
Abone olmak için Tıklayınız
Malzemeler
1 adet kuzu kol
3 çorba kaşığı tereyağı
4 diş ezilmiş sarımsak
2 dal biberiye
2 kırmızıbiber
2 sarı biber
2 yeÅŸilbiber
1 soÄŸan
1 çorba kaşığı tane karabiber
3 çorba kaşığı tereyağı
4 diş ezilmiş sarımsak
2 dal biberiye
2 kırmızıbiber
2 sarı biber
2 yeÅŸilbiber
1 soÄŸan
1 çorba kaşığı tane karabiber
Yapılışı: Öncelikle eti kızgın bir tencerede mühürleme işlemi yapın. Yani her yerini rengi dönünceye kadar pişirin. Sonra fırın kabının içine alıp üzerine biberiye, tereyağı, rendelenmiş soğan ve sarımsak sürün. Üzerini yağlı kağıtla kapatın. 180 derecede 1 saat pişirin. Yağlı kağıdı alıp etin yanlarına uzunca doğranmış sebzeleri ekleyin. 20 dakika daha fırında pişirin. Sıcak olarak ikram edin.