
Bu pasta benim özelime sevgili eşime yapıldı,her sene olduğu gibi bu sene de kendim yapmayı tercih ettim 35 yaşına giren sevgilim seninle nice nice seneleri hayal ediyorum sağlık ve mutlulukla...
İyi ki doğdun sol yanım...
Malzemeler
- 2 paket kakaolu pastaban
- 1 su bardağı su
- 1 yemek kaşığı nescafe
- 1 paket çikolatalı fındık aromalı creme ole
- 2,5 su bardağı süt (creme ole için)
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağı süt (krem şanti için)
- 1 adet muz
- damla çikolata
- draje
Yapılışı
- Servis tabağına pastabanın ilk katı alınıp sıcak suda eritilen kahve ile azar azar ıslatılır.
- Creme ole arkasındaki yazan tarife göre çırpılır.
- Kremşanti arkasındaki yazan tarife göre çırpılıp buzdolabında bekletilir.
- Islatılan pastabana cremole yayılıp dilimlenen muz ve damla çikolata eklenir.
- İkinci kat üzerine kapatılıp kahve ile ıslatılıp aynı işlem uygulanır.
- Üçüncü kat kapatılıp ıslatılır.
- Kremşanti ile pasta güzelce kaplanır,kenarlarına drajeler dizilir.
- En az 3-4 saat buzdolabında dinlendirilip servis edilir.
Daha önceki seneler yapılan pastalara bakmak için tık tık

Hazır malzeme kullanmak istemezseniz pastalar bölümünde ki krema ve pastaban tariflerini kullanabilirsiniz.