
MALZEMELER
50 adet kabuklu siyah midye
2 su bardağı su
2 adet kuru soÄŸan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet kereviz
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı toz şeker
3 adet domates
1 adet limonun suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz
Karabiber
2 su bardağı su
2 adet kuru soÄŸan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet kereviz
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı toz şeker
3 adet domates
1 adet limonun suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz
Karabiber
HAZIRLANIÅžI
Midyeleri temizledikten sonra 2 su bardağı tuzlu suda haşlayın. Kabukları açılınca ocağı kapatın. Zeytinyağında soğanları ve sarımsakları soteleyin. Küp doğranmış domatesleri soğana ekleyin ve 3 dakika soteleyin. Küp doğranmış havuç, patates v kerevizi domatese ekleyin. Midyeleri kabuklarından çıkarın ve sebzelere ekleyin. 1 çay bardağı haşlanmış midye suyu, baharatlar ve limon suyunu ilave edin. Birlikte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Maydanoz yaprakları serperek servis yapın.
Abone olmak için Tıklayınız