- 1 su bardağı un
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 litre et suyu
- 2 çorba kaşığı yoğurt
- 1 adet yumurta
- 1 kahve fincanı süt
- Tuz

- 1 çorba kaşığı tereyağ
- Nane
- Pul biber
HAZIRLANISI
- Unun üzerine elinizle hafifçe su serperek, ovalayın.
- Oluşan hamur topaklarını temiz bir beze yayarak kurutun.
- Yarısını tereyağında pembeleştirip ayırın.
- Soğuk et suyuna, kalan ovmalar, 1 yumurta, süt ve yoğurdu ekleyip karıştırın.
- Kavrulmuş ovmaların üzerine bu malzemeyi dökün.
- Karıştırarak kaynatın.
- Tuzunu ayarlayın.
- Ayrı bir yerde tereyağını eritin.
- Nane ve pul biberi yağda yakıp, çorbanın üzerine gezdirerek servis yapın.
- Afiyet olsun!…