- 1 kg tavuk kanadı
- 1,5 çay bardağı sıvıyağ
- 2 çorba kaşığı yoğurt
- 3 çorba kaşığı baharat karışımı
- 1 çorba kaşığı acı biber salçası
- 500 gr dondurulmuş elma dilimi patates
- Tuz
HAZIRLANISI
- Bir kaba sıvıyağ, yoğurt, baharat karışımı ve biber salçasını karıştırın. Hazırladığınız sosa tavuk kanatlarını koyup 2-3 saat buzdolabında bekletin.
- Daha sonra ızgarada arkalı önlü kızartın. Diğer taraftan da kalan yağı yapışmaz yüzeyli bir tavaya koyup patatesleri kızartın.
- Ocaktan almaya yakın 1 çorba kaşığı baharat karışımı üzerine ekleyip karıştırın. Kanatlar piştikten sonra kızarmış patates ile servis yapın.
- Afiyet Olsun!…

