- 4 adet patates
- 1 adet havuç
- 2 yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- Taze kaÅŸar peyniri
- 1 su bardağı un
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- Tuz
- Karabiber
- Taze fesleÄŸen
HAZIRLANISI
- Patates ve havucu haşlıyoruz.
- Soğuduktan sonra küp küp doğruyoruz.
- Kaşar peyniri de küp doğruyoruz.
- Bir kapta yumurtayı kırıyoruz.Üzerine yoğurdu,sıvı yağı, unu, kabartma tozunu, tuzu, karabiberi ve doğranmış fesleğeni ekleyip çırpma teliyle karıştırıyoruz.
- Doğramış olduğumuz patates, havuç ve kaşar peyniri de ekleyip kaşıkla karıştırıyoruz.
- Yağlanmış kek kalıbına koyup 170 derecelik fırında her yeri kızarıp içi çekene kadar pişiriyoruz
- Kekimiz hazır ılık servis edebiliriz.
- AFİYET OLSUN!……

