MALZEMELER
1 kahve fincan kuru fasulye
1 kahve fincanı nohut
1 kahve fincanı barbunya
1 kahve fincanı yeşil mercimek
250 gr kuzu but kuşbaşı
1 adet kuru soğan
Tuz
Karabiber
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal
4 adet domates
1 adet patlıcan
1 adet patates
Yarım demet maydanoz
10 su bardağı su
1 kahve fincanı nohut
1 kahve fincanı barbunya
1 kahve fincanı yeşil mercimek
250 gr kuzu but kuşbaşı
1 adet kuru soğan
Tuz
Karabiber
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal
4 adet domates
1 adet patlıcan
1 adet patates
Yarım demet maydanoz
10 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Tüm bakliyatları akşamdan ıslatın. Ertesi gün etlerle birlikte 10 su bardağı suyla haşlayın. Etler ve bakliyatlar yumuşayınca küp doğranmış sebzeler ile baharatları ekleyin. Gerekirse su ilave edin. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine maydanoz doğrayarak servis yapın.
Abone olmak için Tıklayınız

