Bu tüyolar çok işinize yarayacak
Mutfakların vazgeçilmez parçalarından biridir.kekler..
Türli malzemeler ile degişik lezzetlerde yapılan kekler için kolaylaştıracak bir kaç küçük sır vermek isteriz.
İşte enfes pastalar yapmanız için çok pratik bilgiler...
Kekinizi ortadan kesip ,içine krema,çikolata vb. malzeme koyacagınız zaman bıçak ile zorlu bir ugraşa girmanize gerek kalmadı.Bir dikiş ipligini kesin çervesine gerin ve dikkatlice çekiniz.Kekiniz düzgün bir şekilde ikiye bölünecektir.
Kekinizi üzümlü,portakallı yada meyve şekerlemeli yapacaksanız ,malzemenin dibe çökmemesi için,hazırladıgınız hamura biraz mısır unu ilave ediniz.
Kek kalıbınızın içine hamuru dökmeden önce ,ortasına bir şerit şeklinde alüminyum folyo koyarsanız,kekinizi piştikten sonra kolayca çıkartabilirsiniz.
Facebok sayfamızı begenin lütfen ana sayfada

