Akdeniz Tavugu Tarifimiz
198 kalori degerinde hafif 1 tarif...
Gerekli Malzemeler
4 adet tavuk budu
4 çorba kaşıgı yogurt
3 tatlı kaşıgı domates salçası
2 diş sarmısak
1 çorba kaşıgı zeytin yagı
Tuz ,karabiber,pulbiber
patates ve havuç
Hazırlanışı
Tavuk butlarını yıkadıktan sonra kagıt havlu ile kurulayınız.Geniş bir kasede yogurt,salça, dövülmüş sarmısak ,zeytinyagı ,tuz,karabiber ve pulbiberi karıştırınız.
Tavuk butlarının her tarafını bu sosla bulayın ve sosun içinde 2 saat kadar bekletiniz.
Daha sonra butları yaglı kagıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.Haşlanmış patates ve havuçla birlikte sıcak olarak servis yapınız
Tariflerden haberiniz olsun

