malzeme:
* 300 gr kadayıf
* 2 kaşık margarin
* 3-4 kaşık toz şeker
* 1 su bardağı ceviz yada badem
* 1 paket sakızlı muhallebi...:))
* yarım litre süt
* 1 paket krem şanti
yapılışı:
* kadayıflar dolaba konur ve çıkarılıp elle ufalanırki kavurmak kolay olsun
* ufalanan kadayıf , sıvı yağ ve şeker kavrulur( kadayıflar pembeleşene kadar)
* kadayıf harcımızın yarısı borcama serilir
* 1 paket sakızlı muhallebi pişirilir sogutulur
* 1 paket krem şanti ile çırpılıp kadayıf harcının üzerine dökülür
* sakızlı muhallebimizin üzerine kalan kadayıf harcı dökülür
* eğer kadayıflar çıtır çıtır seviyorsanız aynı gün pişirmenizi tavsiye ederim.
tatlılarım sofradan önce hazır olduğu için resimlerini çekeyimde haır olsun diye gün ışığından faydalandım....ne kadar önemliymiş gün ışığı...