Soslu Tavuk Kanatları Malzemeleri20 adet tavuk kanadı1 yemek kaşığı tuz1 yemek kaşığı toz kırmızı biber2 yemek kaşığı zeytinyağı Sosu için Malzemeler½ su bardağı barbekü sos2 yemek kaşığı ketçap1 yemek kaşığı bal2 diş ezilmiş sarımsakBir kâsede zeytinyağı, toz kırmızı biber ve tuzu karıştırın.
Tavuk kanatlarınızı bu karışıma bulayıp fırın telinin üzerine dizin.
180 derecede önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirin.
Sosu içinAyrı bir kasede barbekü sos, ketçap, bal ve sarımsağı iyice karıştırın. Fırından çıkan tavukları bu sosa batırıp yeniden fırın telinin üzerine dizin.
5-10 dakika daha tavukların üzerindeki sos iyice renk alınca fırından çıkartın ve servis edin.