Bonbonlu pastamız
Ekim 15, 2014
BONİBONLU PASTA
(kelepçeli kalp kalıp için)
2 yumurta
yarım su bardağı şeker
yarım subardağı nişasta
yarım su bardağı un
yarım fincan yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
ARA MALZEMESİ:
Dr.oetker vanilya aramolı doldu kreması
ÜZERİ İÇİN:
1 paket krem şanti
5 kutu bonibon
YAPILIŞI:
Şekerimizi ve yumurtalarımızı mikserimizle çırpar diğer tüm malzemelerimizi ekleriz.Kalp kalıbımıza hamurumuzu döker ve fırına sürerizKürdan kontrolü yaparak pişip pişmediğini kontrol ederiz. İlk 20 dakika lütfen fırınımızı açmayalım.Fırınımızdan çıkardığımız keki ılıdıktan sonra kalıbından çıkarır ve ortadan ikiye keseriz.Dr.oetker vanilya dolgu kremasını ahzırlarız ve ara krema olarak kullanırız.Krem şantimiz hazırlar pastamızın üzerini sıvar ve bol bonibonla süsleriz.Afiyet olsun.
Abone olmak için Tıklayınız
Tags