
Malzemeler:
* 2 adet patlıcan
* 2 kırmızı biber
* 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 baş doğranmış sarımsak
* 2 adet patlıcan
* 2 kırmızı biber
* 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 baş doğranmış sarımsak
Hazırlanması:
* Biber ve patlıcanları közleyip, kabuklarını soyuyor ve ince ince doğruyorsunuz.
* Sonra sarımsak ve zeytinyağı ile karıştırıp, kızartılıp üzerlerine bir domates halkası konmuş ekmelerin üzerine yerleştirerek servis yapıyorsunuz.
* Biber ve patlıcanları közleyip, kabuklarını soyuyor ve ince ince doğruyorsunuz.
* Sonra sarımsak ve zeytinyağı ile karıştırıp, kızartılıp üzerlerine bir domates halkası konmuş ekmelerin üzerine yerleştirerek servis yapıyorsunuz.
Abone olmak için Tıklayınız
