
2 SU Bardagı un
yarım paket margarin
4 ad yumurta
2 tutam tuz
2 tatlı kaşıgı şeker
2su bardagı su
KREMASI İÇİN
1 Yemek kasıgı vanilya
2 Yemek kasıgı margarin
Yarım litre süt
3 çorba kasıgı un
1 su bardagı şeker
1 tane yumurta
PASTANIN HAZIRLANIÅžI
Ekler pastası için öncelikle kremayı hazırlayarak baslayınız.Kremanın malzemelerini bir kap içinde karıstırınız mikserden geçiriniz.Krema katı hale geidikten sonra karıştırma işlemi tamamlanır ve krema hazır bekletiniz
Eklerin hamuru için gerekli olan malzemeler bir kap içinde karıştırılarak küçük şeritler halinde dizilir.
Arasına krema kayularak kalan hamurlar üzerine kapatılır ve üzerine gerekli süsler yapabilirsiniz.
Süsledikten sonra ekler pastaları bir tepsiye dizilerek 1 saat kadar buzdolabında beklettikten sonra sunum yapabilirsiniz
Afiyetler Olsun YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Abone olmak için Tıklayınız