Geçen gün ne yapmalı, ne pişirsem ki diye düşünürken, ne zamandır bu yemeği yapmadığım aklıma geldi, en kolayından hemen yapmalı diyerek yapıverdim, sizler de yemek yapmayı canınız istemediğinde yada yemek yapmaya fazla vakit olmadığında, bu yemekle öğününüzü bir şölene çevirin.
malzemeler
- 1/2 kilogram tavuk but kuşbaşı doğranmış
- 1 paket kültür mantarı
- kaşar peyniri
- sıvıyağ
- tuz
- kekik
- pul biber
yapılışı
- Doğranmış tavuk etleri derin bir tava içine alınıp üzerine sıvıyağ gezdirilerek beş dakika kadar pişirilir.
- Yıkanmış ve doğranmış mantarlar ilave edilip kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirilir.
- Tuz ve baharatlar eklenip iyice karıştırılıp güveçlere pay edilip üzerine rendelenmiş kaşar peyniri eklenip önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirilir.
Bu ara bu kitabı okuyorum, severek takip ettiğim blogcuannenin harika kitabı her anne okumalı diyorum günlük hayata eğlenceli bir bakış ve sonunda oh be yalnız değilmişim diyor insan.
Son olarak ne zamandır birbirimizi görmediğimiz canım dostumla sevgili kokoşla geçtiğimiz cumartesi buluşup keyifli çok keyifli vakit geçirdik çok özlemişim çook:)