Porsiyon: 2 - 3 kişilik
Zorluk derecesi: kolay
Zorluk derecesi: kolay
250 gram kıyma
2 adet soğan
Çok az domates salçası
4 adet yumurta
Yağ
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kıymalı Mıhlama Tarifi
Öncelikle soğanları yağ ile ateşe alın ve kavurmaya başlayın. Daha sonra kıymayı ekleyin ve iyice pişene kadar devam edin. Piştiğin den emin olduktan sonra baharatları atın ve her yerine harmanlayın. Sonrasında ise yumurtalarınızı dağıtmayacak şekilde top top kırarak ağzını kapatıp buharda pişmesini bekleyin. Tamamen pişene kadar ateşte bırakın ve daha sonra üzerini isterseniz maydanoz ile süsleyebilirsiniz. Sıcak olarak servis yapılır .
Afiyet olsun.

+Tarifi.jpg)