Porsiyon: 4 - 5 kişilik
Zorluk derecesi: kolay
Zorluk derecesi: kolay
Malzemeler
Yarım kilo kılçıkları alınmış balık eti
3 dilim bayat ekmek
1 adet rendelenmiş soğan
2 diş sarımsak
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Kimyon
Balık Köftesi Tarifi
Balık etlerini ve ekmekleri rondoda ayrı ayrı çekelim. Diğer malzemeleri de üzerine ekleyip derin bir kapta iyice özleşene kadar yoğuralım. Elimizle ceviz büyüklüğünde koparıp yassılayalım ve 1-2 saat dolapta dinlendirelim. Daha sonra tavada kızgın yağda arkalı önlü kızartalım. Sıcak sıcak servis yapalım.
Afiyet olsun..
Etiketler: Balık Köftesi Tarifi, balık ve deniz yemek tarifleri, et yemekleri, köfte tarifleri

