Malzemeler:
- 2 kuru soğan veya 8-10 adet
arpacık soğan - Yarım kg bonfile, kuşbaşı
doğranmış - 1 su bardağı dondurulmuş veya
konserve bezelye - 2 adet kereviz
- 2 adet patates
- 2 adet havuç
- kaynamış su
Hazırlanması:
- Soğanları soyup etlerle beraber
kavurun. Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini sağlayın. - Sebzeleri soyup küp küp
doğrayın. Sırayla patates, havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam
edin. - Eğer dondurulmuş bezelye
kullanıyorsanız tencereye ilave edin. Üzerlerini geçecek kadar kaynamış su
ekleyin. Konserve kullanıyorsanız sebzeler pişip etler iyice yumuşadıktan
sonra da bezelyeleri ekleyebilirsiniz. - En son tuzunu ilave edip servis
yapın